0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.


Fantaseer mee met ALMO

Er komt een object op het Almeerderstrand: ALMO. Wat is ALMO? Dat ga jij, samen met je mede-Almeerder, de komende tijd uitzoeken. Denkers, doeners, jong, oud; iedereen kan meepionieren met ALMO. Ontwerpduo de Polderboys leidt het proces in goede banen.

We zijn gestart met de eerste fase. Samen fantaseren we over grote vragen als: “Waar komt ALMO?” en “Wat doet ALMO?”. In de fase erna worden er met hulp van Almeerders ontwerpen geschetst en uitgetest. Vervolgens wordt het nader-te-bepalen object gepresenteerd, zodat ALMO in 2025 neergezet, gebouwd, ingegraven kan worden op het Almeerderstrand.

Fijn dat jij deze vragenlijst nu invult.

Vul je de vragenlijst in op het strand, begin dan bij één van de ALMO-tafels en maak de wandeling langs de drie locaties, dan kan je afsluiten met een gratis kopje koffie of thee bij één van de deelnemende strandrestaurants. Je vindt een tafel bij strandopgang Duinbad, halverwege het strand in de buurt van Poortdok en StrandLAB en op de landtong bij het evenementenstrand. Vul je de vragenlijst thuis in, zorg dan zelf voor een lekker kopje koffie of thee.